Over Culi Plaza

Welkom op Culi Plaza, een verzameling van de leukste en meest bijzondere culishop adresjes in Nederland. Geen restaurants, die zijn al te vinden via bijvoorbeeld Iens.nl of SpecialBites.

Maar wel adressen waar je je vakantiewee kunt sussen, mooie cadeautjes voor een ander of jezelf kunt kopen, genieten van home made chutney of sambal, waar je je eigen theeblend samen kunt stellen, Engelse cider koopt. Dit kom je hier allemaal tegen. Negen van de tien keer kun je ook nog vanuit je luie stoel bestellen en zo niet dan weet je in ieder geval waar je het zo begeerde item op de kop kunt tikken.

Het idee voor deze site is ontstaan vanuit een andere hobby, het bijhouden van een blog over en dat zal geen verrassing zijn koken en aanverwante zaken. Door het bloggen en via Twitter ontdekte ik allerlei kleine en minder kleine bedrijven die gepassioneerd met hun product bezig zijn. Het enthousiasme spat er als het ware vanaf. Ik realiseerde me dat ik wanneer ik niet in de ‘culihoek’ op Twitter had gezeten ik al deze bedrijfjes nooit ontdekt zou hebben, misschien per toeval.
Ook uit mijn omgeving kwamen steeds meer vragen over een theetje hier, olijfolie daar, specerij zus en zo begon het te broeien.

Een site met mooie adressen om aan ieders culinaire behoefte te voldoen, dat is mijn doel. Ken of heb je zelf een bijzondere (web)winkel? Laat het me dan vooral weten!

Mensen die met liefde in de keuken staan, volgen wellicht ook graag eens een workshop of nemen deel aan een proeverij. Daarom ook een aparte categorie workshop/proeverij. Voor nog meer culinair plezier!

Hartelijke groet,

Els

culiplaza@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s