Culina Flamma

Website: Culina Flamma

Locatie: Oisterwijk (NBR). Webwinkel : Bestellen via internet mogelijk. Bezoekadres: Ja

Een pizzaoven in de tuin, het is een droom van velen maar ja het is nogal een klus en als het eenmaal staat dan verplaats je het niet 1,2,3. Tot die conclusie kwamen ze bij Culina Flamma ook, dat moest anders en zo ontstond het idee voor een verplaatsbare pizzaoven. Na een lang proces van bedenken en ontwikkelen ontstond de Culina Flamma, een unieke op hout gestookte multifunctionele buitenkeuken. Niet alleen voor je allerlekkerste pizza’s maar je kunt er ook op steengrillen, wokken en bbq-en. Daarnaast uiteraard te gebruiken als tuinhaard voor extra gezelligheid. Het basismodel bestaat uit een buitenhaard, steengrill en pizzaoven, inclusief rookkanaal. Het is mogelijk om dit model uit te breiden zodat je ook kunt wokken en bbq-en.De compacte, strakke vormgeving spreekt mij persoonlijk erg aan.Het is zoals met zoveel mooie dingen even een investering maar dan wel één waar je jaren en jaren plezier van hebt.

Ze organiseren ook pizzapartijtjes op locatie, handig hè zo’n verplaatsbare pizzaoven., en workshops hoe kan het ook anders, pizza bakken.

Al een trotse Culina Flammabezitter, deelgenomen aan workshop of pizzapartij? Geef hieronder eens een reactie, dat wordt zeer op prijs gesteld.

Advertenties

3 gedachten over “Culina Flamma

  1. Ik heb als gelukkige proever al eens mogen genieten van de pizza’s uit de Culina Flamma. Ongelooflijk lekker en heel sfeervol opgezet! De Culina Flamma staat op mijn wishlist voor als ik eenmaal gesetteld ben en een eigen huisje heb :)!

  2. Ik heb al vele malen mogen genieten van allerlei heerlijke gerechten bereid op de Culina Flamma Pizza, barbecue, steengril en wok, het is allemaal mogelijk. Daarnaast is het een sfeervol item in de tuin als de vlammen te zien zijn en je de warmte kunt voelen. Echt een aanrader!

  3. Ik heb ook al eens mogen ervaren hoe gezellig je een feestje of borrel kan maken met de Culina Flamma en er komen de heerlijkste gerechten vanaf. Op dit moment niet het budget ervoor maar zeer aan te raden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s